Ida Kjær Søvndal

Ida Kjær Søvndal

“Jeg har helt klart fået det bedre i kroppen ved behandlingerne, og mine smerter i siden er gået ned i styrke.”

Forløbet har været meget behageligt. Personalet er super søde og venlige, og der er blevet taget godt af mig. Jeg er blevet godt informeret om behandlingerne, og hvad jeg som patient skulle gøre. Det føles lidt sjovt at ligge i maskinen de første par gange, men så vender man sig til det.

Jeg har helt klart fået det bedre i kroppen ved behandlingerne, og mine smerter i siden er gået ned i styrke, hvilket også er grunden til jeg har valgt at tage yderligere 10 behandlinger. Jeg håber det kan gøre min tilstand endnu bedre, så min hverdag kan blive lidt normal igen. Jeg synes også jeg har været mere rolig siden jeg begyndte forløbet, og min svimmelhed har aftaget en anelse.

Jeg har derfor håb for at vakuum terapien kan være det jeg mangler for at blive rask, efter godt 5 års sygdom.