Didde

Didde

“Kan helt klart anbefale behandlingen, og fortryder faktisk, at jeg ikke kom afsted tidligere!!”

I starten af juni blev jeg kikkertopereret for karpaltunnelsyndrom i begge håndled.
Som jeg var blevet advaret om af lægen, var mine hænder hævede, fingrene fungerede ikke optimalt og håndfladerne var ømme efter indgrebet.

Jeg fik af vide af lægen, at jeg kunne forvente, at mine hænder ville være hævet og ømme i et par måneder efter operationen. 2 uger efter operationen besluttede jeg mig for at prøve vakuumterapi, da jeg var noget træt af generne. Undervejs i behandlingen dunkede det meget i mine hænder, og jeg var meget spændt på, at få hænderne ud af maskinen.

Jeg har før, med positiv effekt, fået vakuum-terapi i forbindelse med restitution og skader i mine ben. Det var heldigvis en meget positiv oplevelse, at få hænderne ud af vakuummaskinen.

Der var en stor forandring i følelsen i hænderne, og hævelsen har fortaget sig en del. Få timer efter 1. behandling var jeg ude at løbe en tur, hvor jeg først måtte spænde mit ur et hul ind, og derefter også mærkede, hvordan min ene ring igen begyndte at dreje rundt på fingeren.

Kan helt klart anbefale behandlingen, og fortryder faktisk, at jeg ikke kom afsted tidligere!!

Med venlig hilsen Didde