BLIV MAGNETOLITH SMERTEBEHANDER

WittCare vakuum-terapi

MAGNETOLITH SMERTEBEHANDLING

Slidgigt kan ikke helbredes, men en ny og helt unik teknologi kan afhjælpe dine smerter og besvær samt forsinke en forværring af lidelsen.

Magnetolith er en behagelig oplevelse for patienten, der ligger fuld påklædt. Selve terapi-instrumentet placeres over smerteområdet, og magnetiske høj-energi impulser overføres til det pågældende sted, hvor de gør gavn, så kroppen nemmere kan reparere vævsskader, dæmpe inflammation og muskelspændinger, aktivere lymfesystemet, osv.

 

Hvad er Magnetolith?

Smerter (også kroniske) som fx ryg- og lændesmerter, slidgigt og idrætsskader som betændelse i sener og led, stammer ofte fra sygdomme i bevægeapparatet. Tilstande, der resulterer i store begrænsninger og nedsat livskvalitet for den pågældende person.

Magnetolith er en terapeutisk behandling af smerter i bevægeapparatet. Kroppens smertefulde områder behandles med magnetiske impulser med høj energi. En metode, der udført af professionelle behandlere, er både hurtig, enkel, risikofri og uden bivirkninger.

Hvordan virker Magnetolith?

Magnetolith er en behagelig oplevelse for patienten. Selve terapi-instrumentet placeres over smerteområdet, og magnetiske høj-energi impulser overføres til det pågældende sted, hvor de gør gavn – dybt nede, for penetreringsdybden er høj (18 cm). Magnetolith-impulserne hjælper med at skabe et bedre miljø i cellerne, så kroppen nemmere kan reparere vævsskader, dæmpe inflammation og muskelspændinger, aktivere lymfesystemet, etc.

Behandlingen foregår fuld påklædt, for direkte hudkontakt er ikke nødvendig for effekten. Med andre ord er Magnetolith en behandling, der sker udenfor kroppen, men har stor effekt inde i kroppen. En enkel behandling varer mellem 5 og 20 minutter – og der må påregnes 6-8 behandlinger afhængig af lidelsen, og hvordan patienten responderer på behandlingen

Standardindikationer for behandling med Magnetolith

  • Ledsmerter, slidgigt i knæ, hofter, hænder, skuldre, albue og fingre), diskoprolaps, gigtbetændelse.
  • (Kroniske) smerter, fx rygsmerter, lændesmerter, spændinger, nerverodssmerter, knoglesmerter og knogleødem.
  • Idrætsskader, (kronisk) betændelse i sener og led, overbelastningssymptomer i led, lyskesmerter.

Bliv behandler

Vi tror på hinanden – og sammen skaber vi succes

Vil du også opleve værdien af at kunne tilbyde Magnetolith, så kontakt WittCare for en uforpligtende samtale om de muligheder vi kan tilbyde.

Vi kigger på dine behov og prøver at finde en skræddersyet løsning, der passer til dine behov – om det er Magnetolith på klinik, i sportsklubben eller derhjemme så finder vi en løsning.

GRATIS markedsføringpakke medfølger – når du leaser/lejer en vakuum maskine hos os, hjælper vi dig godt i gang. Vores kompetente marketings afdeling hjælper din klinik med forskellige former for markedsføring, herunder brochurer med dit logo, dokumentations materiale, roll-ups, annoncering i avis, flyers, skilte, events, sociale medier mv.

Vi afholder løbende events, messer og ERFA møder – alt sammen for at styrke din klinik.

Vi hjælper dig!

Kontakt

Kim Simonsen
Business Development Manager

+45 20 14 53 35