Lilly Simonsen, 70 år

Lilly Simonsen, 70 år

Herning

“Mine ben er blevet markant varmere og smerten er betydeligt mindre…”

“Jeg har døjet med kolde ben i mere end 2 år. De føles som istapper indvendig og det er rigtigt ubehageligt og det gør meget ondt.

Jeg havde hørt om vakuumterapi behandlingen gennem min søn og har nu fået 8 behandlinger over to en halv uge 30 minutter af gangen. Mine ben er blevet markant varmere og smerten er betydeligt mindre. Jeg har dog stadig mindre perioder om dagen, hvor jeg mærker kulden og smerten, men med lidt bevægelse, så forsvinder det igen efter et par timer. Men det føles slet ikke som før jeg begyndte vakuumterapi-behandlingen.

Jeg har samtidig fået en anden positiv oplevelse. Jeg blev i 1997 opereret for en diskusprolaps og mit højre ben har ikke fungeret optimalt siden. Jeg har ikke kunnet ligge på min højre side uden smerter. Men nu kan jeg i lang tid og uden smerter ligge på højre side. Jeg er rigtig glad for alt det gode vakuumterapi-behandlingen har gjort for mine skavanker og utroligt på så kort tid.

Jeg glæder mig til at fortsætte behandlingen og jeg er sikker på, at vakuumterapi nok skal få mine ben mobile og varme igen!”